KEVIN TRIGUERO

Intervju med ”Svenskar i Barcelona”

IMG_9988

 

Det är alltid klurigt att hitta till rätta i en ny stad och särskilt när ens kontaktnät inte är så stor dit man kommer. Sedan jag flyttade hit har jag tagit väldigt mycket hjälp från ett stort nätverk svenskar som finns i Barcelona. Genom Svenskar i Barcelona nätverket har jag väldigt enkelt tagit reda på information och löst problem som jag stött på. Och jag kan ärligt säga att förutom mina enstaka vänner på plats så har det varit det bästa sättet att ta reda på saker snabbt och effektivt och dessutom det enklaste sätter att få nys om det ena och det andra som händer i stan.

Dem gjorde en kort intervju med mig om min tid här i Barcelona. Gå gärna in och läs den och kika också på andras erfarenhet om denna grymma stad.

Klicka HÄR för att komma till intervjun

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!