Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mina 3 bästa tips för när träningsmotivationen tryter

Bild7 vit

Alla har vi haft motivationsbrist och förmodligen mer än en gång. Det är jätte vanligt att känna så och det händer även dem mest passionerade personerna. Det är inte alltid lätt att känna lust och nöje till saker och dessutom när det är ansträngande. Vi känner alla stress från vår omgivning och saker ska hinnas med och så vidare. Men det är otroligt viktigt att koma ihåg att träning faktiskt bidrar till att underlätta stressen och den ger oss ny kraft att fortsätta kämpa. Jag har nedan listat mina tre bästa knep för när träningsmotivation tryter.

1. Planering. Se till att träningspassen finns nedskrivna i ditt veckoschema och bestäm dig för att ingenting får rubba dessa. punkt.
2. Ring en vän. Många har förmodligen aldrig funderat över detta men vänner finns där för att hjälpa oss och när allt känns tungt för en själv då finns ens vänner där för att hjälpa oss upp igen. Se dig omkring och hitta en vän som älskar att träna och nästa gång du känner att motivationen sviker dig så ring/sms:a din vän och tala om detta och förmodligen kommer denne få dig att se saker ur ett annat perspektiv.
3. Var förberedd. Det tuffaste som finns när man är omotiverad är att ta sig till gymet men är man väl där så brukar man få saker gjort. Trixet ligger i att vara förberedd, dvs. på med träningskläderna så fort du vet att du ska träna eller drick något som piggar upp dig såsom en pre-workout exempelvis. Sätt på en riktigt bra låt som höjer stämningen eller varför inte se in kort inspirationsvideo? Om du är medveten om att detta kan hända så kan du också vara förberedd med sådant som vänder på steken och gör så att du kommer iväg till gymet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind