Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Träning är livet

P7820474 P7820472

 

 

Hemma igen efter en dag med mycket träning. Morgonen började med yoga och sen på eftermiddagen tränade jag MMA. Båda passen har gått riktigt bra och jag känner att det har varit otroligt utvecklande. Efter yogan imorse kände jag hur det sträckte mer än någonsin och jag vet inte om det beror på all vila i helgen men något var det. Jag har kommit en bra bit in i den sittande delen utav hela sekvensen och börjar få riktigt svårt att genomföra positionerna pga min stelhet. Eventuellt kommer jag behöva stanna där jag är just nu och fokusera på att sakta men säkert mjuka upp musklerna. Jag har förstått att det varit illa men nu går insikten inte att bortse från. Det är otroligt viktigt att komplettera träningen med ordentlig stretch för att dels få maximal effekt och också hålla sig fri från skador.

Ovan ser ni två bilder från MMA gymet där jag tränar. Inte jättestort men ändå välutrustat. Det bra, sköna killar och tjejer där men hade nog önskat att det var lite mer strukturerat och bättre nivå. Det kan jag känna att jag saknar från Pancrase i sthlm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson