Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Jag blir knäpp

IMG_7573

Nu har jag äntligen Ellinor här hemma igen efter en vecka i Sthlm. Det känns faktiskt jättebra och jag har saknat henne mycket. Men redan nu två dagar efter ankomst börjar jag bli tokig på henne. Hon är lik en papegoja som ständigt pratar och helt ärligt vet jag inte om det är med mig hon pratar eller bara sig själv. Det är väldigt svårt för mig att koncentrera mig på det jag ska göra för jag tillskillnad från henne behöver ha knäpptyst för att kunna tänka klart. Ni förstår det är inte enkelt när jag ska sätta mig och blogga för helt ärligt kan jag inte ens få fram tankar som sedan leder till ord.

Känner ni igen er? Vad brukar ni göra för att lösa situationen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Dumpa henne

  Sandy 2015-11-18 20:55:52
  Svara
 • Kul inlägg, lol.
  Om du nu skall ”natta” Ellinor lite tidigare, så kan du ju alltid testa att ”läsa en godnattsaga för henne”,
  t.ex. den sagoboken Ellinor visade på sin blogg om LA RANA HACIENDO PATINAJE SOBRE HIELO….
  Då kommer hon nog att sussa sött, om hon inte som en del småbarn insisterar på att du skall läsa sagan om LA RANA
  fem gånger på raken….

  Då finns det nog risk att du somnar före Ellinor

  LYCKA TILL – SUERTE

  BUENAS NOCHES Y
  Y QUE DUERMAS CON LOS ANGELITOS
  (lär gärna Ellinor detta rätt så typiskt spanska godnatt uttryck, tycker det är gulligt
  ”God natt och dröm om änglarna…”

  Mia 2015-11-18 15:50:41
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Haha tyvärr blir det alltid somså att jag somnar först.. =D =D

   Det ska jag göra ! kram!!

   kevin 2015-11-19 07:27:50
   Svara
 • Haha, kommentaren innan.:) Men det är nog sant – jag blir likadan när jag inte har träffat en person på länge. Så mycket som måste ut liksom. Det lugnar ner sig om ett par dagar och till dess får du väl ta fram hörlurar (jag har ett par ljudisolerande på jobbet – bästa grejen när man behöver stänga ute omvärlden). Kram

  Linda 2015-11-18 10:27:18
  Svara
 • Vet du Kevin, det är lite som med maten . Hade man inte ätit på en vecka så är man super hungrig 😉 Hon har inte sett dig på en vecka så hon måste kompensera tiden hon inte kunde prata med dig 😉 Tjejer är bara så… 😉 Var inte ”arg” på henne, krama henne istället och ge henne blommor! 😉
  Min vackra fru <3 är också så ibland, då lägger jag mig på soffan tillsammans med henne, kramar henne, hon tystnar snabbt och somnar , sen kan jag göra "mina grejer" i lugnt och ro. Testa! 😉

  pawel 2015-11-18 00:43:08 http://www.pawelmacieszonek.com
  Svara
  • Svar på pawels kommentar.

   Hahaha bästa kommentaren !! Tack för tipset och när jag tänker efter har det faktiskt funkat tidigare. Jag får helt enkelt försöka natta henne lite tidigare 😀 😛

   kevin 2015-11-18 08:58:57
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!