Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mina bästa tips för nå sina mål

IMG_3239

Vi har alla drömmar vilka vi vill förverkliga och när drömmarna blir så pass verkliga att dem inte längre känns som någon fantasi övergår dem till att bli mål. Mål till skillnad från drömmar känns mer realistiska och uppnårbara. Jag skulle nästan vilja beskriva det som att man personifierar drömmen. Det man en gång drömde om blir helt plötsligt något man ger allt för att förvekliga och det som tidigare kändes omöjligt känns nu möjligt.

Jag kan ibland känna att det är svårt att acceptera att drömmar kan bli verkliga. Det är enkelt att se framför sig den långa, tuffa och tragliga vägen dit och istället missa poängen med att det är resan till målet som är viktig. Det man i slutändan tar med sig är utvecklingen och erfarenheten från det arbetet man lagt ned längst vägen. Mål och drömmar förändras och förskjuts i takt med att ens egen utveckling går framåt och uppnår saker man först inte trodde var möjligt.

– Våga tro på att dina drömmar kan bli sanna.
– Bestäm dig för att låta ditt mål vara riktningen för dina handlingar.
– Planering; dvs måla upp en tydlig mental bild på hur du ska nå fram till dina mål och följ den slavisk.
– Glöm inte att hårt arbete alltid lönar sig. Men glöm inte heller att det ska kännas kul och givande.
– Njut och ge dig själv credd för varje litet steg du tar i rätt riktning för du förtjänar det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!