Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mitt vassaste köptips inför Black Friday

Det råder Black Friday hysteri och därför tänkte jag dela med mig utav mitt bästa köptips.

5963-3-SPYRIDON-LSLightBlueWhiteGreen_JYWicA

För Henne

5994-3-redblackel-xvff

För Honom

Japp! Jag har sagt det förr. Om du inte redan har ett par fivefingers så tycker jag att du ska passa på och köpa ett par nu när dem finns på rea. Det är dem absolut bästa skorna för den som är mån om sin kropp och hälsa. Dem marknadsförs som träningskor men efter att ha använt dem kommer du förstå nyttan och upplevelsen och kommer vilja ha på dig dem överallt. Det finns andra modeller för mer vardagsbruk men jag tycker att gymet är en utmärkt plats att börja använda dem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!