Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mellanmål

IMG_3913IMG_3872IMG_3895

 

Detta var precis vad jag behövde nu på eftermiddagen. Jag har tillbringat hela för- och eftermiddagen på stan där jag åkt bil mellan möten och suttit i massa köer. När jag kom hem möttes jag utav denna supertrevliga överraskning vilket var precis vad jag behövde.

Dessa goda och hälsosamma smoothies finns nu ute i butik och smakar helt magiskt. Det allra bästa är dessa är  mjölkfria. De består till hälften utav nötdryck och till hälften frukt. Önskar jag hade dessa tillgängliga i Barcelona.

Glöm inte att Fit for Life mässan är i helgen och det är grym möjlighet att ta del utav det allra senaste inom branschen och dessutom få träffa massa träningsinspiratörer. Jag kommer själv vara där och blir jätteglad om ni kommer fram och pratar med mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Vad goda dom här smoothisen ser ut. Måste testas.

  Kanske borde du börja importera Go Greens och kanske även en del andra produkter inom hälsokost till Barcelona och sälja in dem till några olika butiker och serveringar? Även om nu spanjorerna inte har upptäckt fördelarna med hälsokost så kanske de gillar dessa drycker. Men det bor ju en hel del utlänningar
  i Barcelona, så där borde det väl finnas ett antal som föredrar hälsoprodukter. Kanske de kunde säljas in till några få försäljningsställen och så kan du skriva
  om det på Barcelonasvenskarnas sajt för att informera?
  Bara en tanke.
  Så kan du inspirera någon som serverar den typen av hälsokost snacks, sallader och mat som du gillar, eller om du har någon annan bekant som vill öppna business i Barcelona, att öppna ett ställe som serverar bra hälsokost i Barcelona. Bör ju ligga i de områden där turisterna när sig och även nära playan.
  Stället kan ju även ha lite pajer och piroger och spansk omelett tapas som man kan sitta ner och äta eller äta ”on the go”, bara för att även loka in locals….

  Mia 2015-11-27 20:28:23
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Hanna Elfast
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson