Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Massa bilder från helgens Fit for Life mässa

IMG_4143 IMG_4132 IMG_4129 IMG_4125 IMG_4219 IMG_4209 IMG_4177 IMG_4162 IMG_4158 IMG_4152 IMG_4325 IMG_4300 IMG_4295 IMG_4270 IMG_4264 IMG_4253 IMG_4243 IMG_4241 IMG_4237 IMG_4222 IMG_4219 IMG_4209

 

Ännu en grym helg har kommit till sin ände och jag tar med mig väldigt många fina minnen. Det har verkligen varit non-stop sedan tidigt lördag morgon vilket började med ett armpass hos min grymma vän på PTcenter Södermalm. Ett utav dem mest inspirerande armpassen jag kört på länge och jag tänkte därför vissa er vad vi körde i nästa inlägg.

Fit for Life mässan har varit i full gång hela helgen med jätte mycket besökare och grym energi. Jag stod vid montern med min sponsor SELF Omninutrition där nyheter presenterades och otroligt mycket produkter såldes. Det är jäkligt kul att se SELF ta så stort plats på mässan och en stora ära att få samarbeta med ett företag som hela tiden strävar efter ligga i framkant inom branschutvecklingen. När jag började mitt samarbete med SELF hade jag en väldigt tydlig bild av det jag tyckte ett modernt kostillskott företag ska representera och det tycker jag verkligen att dem uppfyller. Dem ligger ständigt steget före i produktutveckling med jättebra smaker och ett kvalitativt innehåll. Dessutom vågar dem bredda sina vyer bortom begränsningar inom fitnessvärlden och vågar tala till alla som anser att träning är viktig förutsättning i livet vare sig det handlar om välmående eller utseende.

Stort tack till alla som gjorde denna helg minnesvärd!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson