KEVIN TRIGUERO

Mitt tips till dig som söker efter en PT

IMG_3931IMG_3933IMG_3943IMG_3940IMG_3953IMG_3960IMG_4006IMG_3969IMG_3993IMG_3998IMG_4063IMG_4045IMG_4072IMG_4057IMG_4090IMG_4093IMG_4098IMG_4110

 

Tidigt i lördags morse tränade jag hos en väldigt god vän som tillsammans med sin fru driver träningscentret ”PTcenter Södermalm”. Vi hade bestämt att vi skulle köra ett armpass och jag bad honom hålla i passet. Vad jag möttes av var ett träningsupplägg som var väl genomtänkt och full av nytänkande.

Som ni ser på bilderna ovan är det långt ifrån ett traditionellt armpass och med enkla knep har man skapat andra förutsättningar för att genomföra liknande rörelsemönster. Genom att t ex skapa obalans eller genom att drastisk ändra greppet kommer muskeln påverkas på ett annorlunda sätt och därmed inte hamna i en fas där utveckligen stagnerar.

En egenskap som är otroligt viktigt för att leda sig själv och andra mot ständig utveckling är förmågan att se helheten, bryta ned, förändra/utveckla och implementera. Detta gäller egentligen många aspekter i livet men just när det kommer till fysik utveckling är det otroligt viktigt eftersom kroppen har en sådan god förmåga att anpassa sig snabbt och effektivt till efter rörelsemönster. Därför måste man hela tiden ligga steget före och se vart och hur man kan göra små förändringar vilka har en stor påverkan på helheten. Denna egenskap och kunskap finns djupt rotat på PTcenter Södermalm.

Om ni känner att ni behöver nytänk i er träning, bygga på er kunskapsbank, få behandling, kostupplägg/näringslära eller helt enkelt ta del utav ett riktigt bra PT-team så vill jag varmt rekommendera er att höra av er till PTcenter Södermalm och boka en tid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bästa ! <3

    Emelie 2015-11-30 15:39:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!