Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Kärt återseende med Top Model deltagare

IMG_4659 Top Model Sverige Säsong 7 vår 2014 topmodel front backstage

 

Idag träffade jag en gammal god vän från min tid i Top Model Sverige. Det känns lite sjukt att betrakta en människa som man känt så kort tid på ett sådant sätt men det sker verkligen något speciellt när man är med om något så unik som vi var. Att under ett par veckors tid vara i ett annat land, dela samma hus och rum och inte ha tillgång till annat än varandra är en väldigt speciellt känsla. Det var lite som att hamna i Big Brother huset fast med ett tydligt karriärsmål. Relationer utvecklades otroligt snabbt och man lärde känna varandra på ett sätt som jag aldrig kunnat tro.

Sanel var en utav dem som jag hade närmast relation till och jag har alltid tyckt om den här killen för att han är genuin, öppen och otroligt lätt att ha att göra med. Nu bor han i Stockholm och förhoppningsvis får jag träffa honom lite oftare när jag kommer hem på besök. Jag väntar fortfarande på att han ska slå igenom på filmduken för den här grabben har riktiga skådespelartalanger!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson