KEVIN TRIGUERO

Kärt återseende med Top Model deltagare

IMG_4659 Top Model Sverige Säsong 7 vår 2014 topmodel front backstage

 

Idag träffade jag en gammal god vän från min tid i Top Model Sverige. Det känns lite sjukt att betrakta en människa som man känt så kort tid på ett sådant sätt men det sker verkligen något speciellt när man är med om något så unik som vi var. Att under ett par veckors tid vara i ett annat land, dela samma hus och rum och inte ha tillgång till annat än varandra är en väldigt speciellt känsla. Det var lite som att hamna i Big Brother huset fast med ett tydligt karriärsmål. Relationer utvecklades otroligt snabbt och man lärde känna varandra på ett sätt som jag aldrig kunnat tro.

Sanel var en utav dem som jag hade närmast relation till och jag har alltid tyckt om den här killen för att han är genuin, öppen och otroligt lätt att ha att göra med. Nu bor han i Stockholm och förhoppningsvis får jag träffa honom lite oftare när jag kommer hem på besök. Jag väntar fortfarande på att han ska slå igenom på filmduken för den här grabben har riktiga skådespelartalanger!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!