KEVIN TRIGUERO

Familj och vänner betyder allt

IMG_4737IMG_4720IMG_4691IMG_4725IMG_4707IMG_4781IMG_4752IMG_4782IMG_4797IMG_4758

 

Efter en lång dag igår är jag äntligen tillbaks i Barcelona med min lilla familj. Det blev totalt 8 dagar i Stockholm och jag har verkligen uppskattat varje liten minut. Jag har fått en stor dos utav allt jag behövde för att fortsätta blicka framåt och fokusera på det som ska göras. Mest betydelsefullt har varit att få träffa vänner för jag har saknat dem otroligt mycket. Det finns så mycket värme och inspiration omkring mig att det ibland känns löjligt och jag är så otroligt tacksam för det.

Jag avslutade min resa med ett pass på PTcenter Södermalm. Liksom tidigare i veckan var det min vän Sebastian som fick ta ansvar för upplägget och som vanligt var det nya kreativa rörelsemönster. Det jag vill lyfta som allra bäst är den breda L-stången som vi använder för sneda bröstpress. Den skapar en enorm instabilitet vilket gör att det går mycket kraft till att kontrollera stången samtidigt som man ska utföra pressen. Jag kändes som jag fick mer sträck i bröstmusklerna och mycket mer kontakt med övre partiet.

Ett tips till er som vill komma vidare med er träning, vare sig det handlar om att bygga muskler, få ett riktigt kostupplägg eller behandling från en skada, är att ta kontakt med PTcenter Södermalm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Kan man anlita Pt-södermalm trots att man bor på annan ort (Kalmar)? 🙂
  Alltså, har de onlinecoachning?
  Hälsningar Leila
  [email protected]

  Leila 2015-12-06 22:05:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!