KEVIN TRIGUERO

Andra adventsfirande

IMG_4885IMG_4867IMG_4907IMG_4910IMG_4906IMG_4914IMG_4901IMG_4926

 

Idag firade vi andra advent hos Martin och Matilda som bjöd på massa hälsogott. Det var nyttiga pepparkaksbollar, chokladbollar, lussebullar och till om med hemmagjord glögg utan tillsatt socker. Jag blir alltid lika överraskad över hur gott allting smakar trots att man tagit bort onyttiga ingredienser. Matilda har verkligen talang för detta och jag längtar tills hon öppnar sin egen lilla hälsofik här i Barcelona.

Inatt ser jag fram emot bra sömn och återhämtning för det blev lite dåligt med det igår. Jag var ute och åt middag med grabbarna på en restaurang vid namn Pepito. Jäkligt trevlig restaurang med bra meny för den som gillar kött. En bra och trevlig middag ledde sedan vidare till en sen natt ute vimlet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Kevin,

  Jag följer oftast inte bloggar men har snubblat in på din via Ellinors. Jag vill bara säga att jag hoppas att du förstår så fin tjej du har och verkligen sätter dig in i hennes situation. Hon hade garanterat varit signad och fått massvis med modelljobb om det inte vore för hennes psoriasis. Jag tycker ni är ett fint, udda par, och verkar ha en väldigt fin liten familj. Ta vara på det, stötta henne, var stark och förstå hennes kamp också.

  Jag är en tjej som alltid fått höra att jag ska bli modell osv, men har fläckiga ärr på min rygg som jag skämts över sen jag var 14. Jag vet verkligen hur det är, och hur stark din tjej måste vara som deltagit i top model och dessutom visar det öppet.

  Om du berättar detta för henne, så berätta att en av världens största modeller Cara Delevigne också har psoriasis. Förmodligen finns det något riktigt bra metod för att få bort det eller lindra det, för hennes syns inte så mycket.

  Hoppas du tar hand om henne och stöttar henne, så ska hon säkert nå sitt mål!

  Allt gott!! Skicka gärna lite sol till kalla sverige

  Phelicia 2015-12-07 21:22:24
  Svara
 • Bäääästa!! Tack för fina bilder! <3

  Matilda 2015-12-07 12:13:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!