Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Det finns inga dåliga pass

IMG_5098

Imorse infann jag mig återigen i yogastudion. Det hade gått en vecka sedan jag var där senast pga allt resande och jag känner att min frånvaro både gjort mig bra och dåligt på samma gång. De senaste veckorna har varit otroligt utvecklande och jag har förbättrat min rörlighet något oerhört men det kommer också till priset utav att min kropp inte riktigt hängt med alla gånger. Jag har fått svaga känningar i leder, särskilt knäna, efter alla timmars stretch i nya och konstiga positioner. Oavsett vad man gör för typ av träning måste man lyssna på kroppen och planera utefter hur det känns.

Idag körde jag igenom mitt pass med stor försiktighet och lyssnade på kroppen genom alla rörelser. Där jag kände att påfrestningen blev för stor tog jag ett steg tillbaka och anpassade positionen efter det som kändes bra. Man skulle kunna betrakta det som ett ”dåligt” pass men jag vill hellre se det som nödvändigt för att komma vidare. Mycket utav träningen handlar om att lära hjärna ny rörelsemönster och få dessa att kännas naturliga. Även om kroppen inte varit 100 procentig så har hjärnan fått göra sitt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson