KEVIN TRIGUERO

Tar du hand om din kropp?

IMG_4731

Jag tror det är ganska uppenbart att jag tycker det är viktigt med god hälsa och det var inte förens i sena tonåren som jag förstod vad det egentligen innebar att ta hand om sin egen kropp.

Min egen transformation började inte med träning/fysisk aktivitet vid 4 års ålder utan mycket senare när jag, i sena tonåren, äntligen öppna ögonen och började ifrågasätta grundläggande saker. Jag visste att all träning hade tagit mig en bra bit på vägen och format mig från utsidan men jag kände hur något viktigt som saknades. Jag hade en god fysik men långt ifrån nått min maximala potential och jag mådde bra på utsidan men inte lika bra på insidan.

Träning och fysisk aktivitet är otroligt viktigt men för att upprätthåla en god hälsa är det mer viktigt är att upprätthåla en bra kost. Jag fattade inte det förens sent i tonåren när jag kastat iväg många års träning genom att äta skräpmat. Jag gav aldrig min kropp dem bästa förutsättningar för att genomföra träningar och tävlingar på bästa sätt. Jag hade kunnat undvika dålig hy, sjukdomar och annat skit som enbart berodde på dåliga kostvanor.

Jag blir arg och ledsen över att stora multinationella företag och inkompetenta-, korrupta regeringar vilseleder oss att tro att goda kostvanor består av riktiga skitprodukter och att träning är enbart lösningen på alla våra hälsoproblem. Att marknadsföra och vilseleda människor eller för eget vinstintresse se bort från fakta är lågt och äckligt.

Läs den här korta artikeln för att vidga din kunskapsbank och börja ta saken i egna händer. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!