KEVIN TRIGUERO

Det är komplicerat

IMG_8759

Jag har fått sjukaste skrivkrampen de senaste dagarna och helt ärligt snurrar det massa tankar i mitt huvud just nu som påverkar mitt agerande på alla sätt och vis. Jag får i vilket fall inte fram organiserade tankar och ord till er just nu. Sorry. 

Lämna en kommentar och ge mig förslag på vad du vill läsa mer om så kan jag rikta mig tankeverksamhet åt ett håll. =) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Kevin!
  Två förslag:
  1. träningen
  2. kosten
  Jag har förstått att du tränar flera träningsformer, MMA, gym, HIT och yoga. Utövar själv alla dessa men finner ibland svårighet att få struktur/hinna med alla passen. Jag skulle gärna läsa mer preciserat om hur du lägger upp både träningen och kosten.
  Tack för att du är god inspiration!
  /J

  Jesper 2015-12-13 23:34:47
  Svara
 • ”…snurrar det massa tankar i mitt huvud just nu som påverkar mitt agerande på alla sätt och vis.” – tror många som är nyfikna på det men antar att du inte vill berätta om vad som gör dig bekymrat ? Kanske lika bra, ibland måste man fundera i ensamheten över saker och ting som händer i våra liv.Hoppas i alla fall att allt kommer ordna sig för dig 🙂

  Vi byter då temat istället. Nåt som ligger mig väldigt nära till hjärtat, om du vill och orkar självklart 🙂
  Skriv om hur är det att vara modell? Hur är det(var det) att gå på gatan i Stockholm? Kommer folk som du inte känner fram och hälsar på eller kanske är elaka istället osv? Upplever du ibland att folk är elaka bara för att du är en känd modell och bloggare? Ska man komma fram och hälsa på i fall man ser dig nånstans på gatan eller ”knockar” du en direkt med en vänster boxning slag 😉 Är det jobbigt ibland att vara ”kändis”?Får du t.ex. massa förfrågningar från olika fotografer om att vara fotograferad? Ställer du upp för fotografer som vill utveckla eller är det bara betalda jobb som har med fotograferingar att göra som du tar? Kan du tänka dig ställa upp för en TFP fotografering av en okänd fotograf eller gör du inte obetalda jobb? Om du kan tänka dig så vad är priset för din tid då?
  Eftersom är fotografi minst lika viktig för mig som träning är för dig så är jag nyfiken hur du/ni (som är kända modeller och bloggare som Du, Ellinor, Josefine och Alex) ser på liknande frågor från er perspektiv.

  Trevlig fredag och helg på er annars/ ha det gott!
  //P.

  pawel macieszonek 2015-12-11 12:11:01 http://www.pawelmacieszonek.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!