KEVIN TRIGUERO

Är det jobbigt att vara ”kändis”?

10374073_10152856534903356_281528131277223536_n.jpg10433152_10152856534948356_6476391429915007467_n.jpg10354754_10152856542238356_2861910338610362075_n.jpg

Jag fortsätter veckans tema vilket är att svara på era frågor.

Är det jobbigt ibland att vara ”kändis”? Hur är det(var det) att gå på gatan i Stockholm? Kommer folk som du inte känner fram och hälsar på eller kanske är elaka istället osv? Upplever du ibland att folk är elaka bara för att du är en känd modell och bloggare? Ska man komma fram och hälsa på i fall man ser dig nånstans på gatan eller ”knockar” du en direkt med en vänster boxning slag?

Kändis är verkligen en definitionsfråga och visst är det många som känner igen mig från Top Model och Gladiatorerna. Jag tror att genom båda mina tv framträdanden har jag gett tittarna lite utav mig själv på olika sätt. I Top Model fick man lära känna mig på djupet och ta del utav mitt stora intresse framför kameran. Genom min medverkan i Gladiatorerna tror jag att jag vann större legitimitet hos lite äldre publik som möjligtvis trodde jag bara var en modellkille med atletsik fysik. Kombinationen känner jag har varit nyttig och jag känner att folk har en bra bild av vem jag är som person.

Ofta när jag går på stan är det någon som kommer fram och vill ta en bild men jag måste också säga att det blir desto fler bilder när Ellinor är med. Alla jag har mött hitills har kommit fram med goda intentioner och vill alltid ge uppskattning för det jag gjort. Jag har hittills bara haft en incident där någon försökt kränka mig genom sociala medier. Jag ödslar inte energi på negativa människor eller deras kommentarer och jag kommer aldrig att acceptera dessa. Jag är inte den som provocerar eller hänger ut andra människor och därför tror jag inte någon känner hat gentemot mig.

Jag tycker det är skitkul och blir alltid lika glad över att få träffa er och höra hur er uppfattning om mig och det arbete som jag gör. Vi har t.o.m. träffat folk här i Barcelona som sett oss på TV och vill hälsa. Ser ni mig eller för den delen Ellinor så känn att ni är mer än välkomna att hälsa på oss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Precis man kan vara en ”kändis” i Sthlm oså kan man vara en kändis i hela Sverige 😉 tack för mig o Go natt o btw Sthlm e inte så stort så där e d lätt att stöta på vem som helst ha d gött 😉

  Sandy 2015-12-16 21:50:19
  Svara
 • Vet du ens det själv? Ja enligt min uppfattning då blir man inte ”känd”
  För att man har legat i tv eller gått lite catwalk i 5 sekunder. En kändis för mig är någon som gör något gott för samhället, en som har kämpat hårt för att med människor ska få det bättre tex många i vår historia inom olika kategorier är mer kändis värd för mig att få bära titeln mer än ngn som har legat i tv eller gått catwalk. Alla får väl tro på sig SJ o vad dom vill ” jag är oxå känd” för att jag vet hur man tex lagar mat 😉 ööööö nä!!! Men alla får ju tro o köpa vad dom vill vart kriterierna går för o vara känd.

  Sandy 2015-12-16 10:56:04
  Svara
  • Svar på Sandys kommentar.

   Sandy: ”En kändis för mig är någon som gör något gott för samhället” – gör inte Kevin det på sätt och vis? Bara genom att träna och med hjälp av bilder visa effekter på sin blogg skulle jag påstå är han är en förebild för en del unga(och även vuxna) människor som ”ska vara som han”. Det är ju bra för samhälle att folk vill träna, eller hur? Eller bara att han skrev så här -> http://kevin.metromode.se/2015/11/08/detta-gor-mig-sjukt-arg/ gör att jag tycker att han gör nåt som är gott för samhälle. Du behöver inte hålla med Sandy men tro mig, man behöver inte vara känd i hela världen för att vara ”kändis” 😉

   Annars för mig är Kevin ”kändis” då jag skulle känna igen honom om jag hade stått på honom på gatan. För mig är en ”kändis” en människa som man ”känner igen” t.ex. från media som tv, skrifter, nätet osv.

   Hälsningar till Sandy 🙂

   pawel macieszonek 2015-12-16 18:25:06 http://www.pawelmacieszonek.com
   Svara
  • Svar på Sandys kommentar.

   Ja din tolkning är såklart befogad för din egen del. Jag skulle kalla det du beskriver som en extraordinär människa, fantasktiskt att sådana finns. =) Jag tycker ändå att det är kul att du klassar mig som C-kändis när A-kändis enligt dig ät typ Dalai Lama, Oskar Schindler, Steve Jobs, etc. Då tycker du ändå att det jag gör har ett visst värde. =) =) =) Tack !

   kevin 2015-12-16 15:08:31
   Svara
 • Tack Kevin att du svarar på mina frågor. Roligt att ta del av det du skriver. Nu vet jag i alla fall att jag riskerar inte att bli nockat i fall jag ser dig nån gång i Barcelona(om jag kommer ditt nån gång)eller Stockholm. Var säker att jag kommer fram. Precis som du så gillar jag träffa nya folk 🙂 he det gott! 🙂

  pawel macieszonek 2015-12-16 01:00:33 http://www.pawelmacieszonek.com
  Svara
 • Haha seriöst du kan väl inte kalla dig för kändis bara för att du har varit med i ett program liksom snarare C-kändis låter mer korrekt 😉 vad har du gjort för att vara ”känd”? Nu för tiden kan väl typ alla bli d

  Sandy 2015-12-15 13:13:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!