KEVIN TRIGUERO

Han tränar ju inte ens ben!!

Skärmavbild 2015-12-15 kl. 23.08.27

Jag anade att någon skulle fråga angående benträning så tänker att jag tar det med en gång.

En liten fundering.. Tränar du inte ben??? Asså typ tunga squats eller liknande? Hur lägger du upp ett styrkepass för hypetrofi? Vilka övningar och hur många set? Inspireras så mycket av din träning!<3

Som ni ser i mitt träningsschema finns det inget specifikt benpass. Sedan några år tillbaka har jag fått hitta alternativa sätt till att stimulera mina benmuskler på. Man har olika fysiska förutsättningar och ben har jag aldrig haft svårt att utveckla. Med tanke på mina modelldrömmar har mina lår/ben många gånger blivit ett problem och att hitta byxor som sitter bra har inte alltid varit alldeles enkelt. Därmed bestämde jag mig för ett bra tag sen att inte köra styrkeövningar när det kommer till benen och istället hålla igång dessa genom egen kroppsträning.

Mina styrkepass bygger på en bra uppvärmning utav axlar och skuldror. Därefter skiljer dem sig lite beroende på vilket pass jag kör men generellt sätt kör jag 4-5 övningar (2 bas & 3 muskelspecifika), 4 Set, 12 Rep. Min filosofi är att bygga en stark bas och ta sig framåt på ett säkert sätt. Jag ser inte poängen med att lyfta för tungt och riskera en skada som i längden drabbar det en negativt. Däremot tycker jag att man kan under kortare perioder gå ner i antal rep och köra tyngre om man klarar av att hålla kontroll under hela rörelsen.

Jag hade ett samtal på gymet häromdagen och det är många som har dragit på sig någon slags skada genom åren och jag har klarat mig väldigt bra från det. Jag tror mycket ligger i att jag alltid tänkt långsiktigt och inte velat gå för fort fram.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!