KEVIN TRIGUERO

Ellinor gör narr av mig

Jag lovade Ellinor att jag skulle lägga ut den här så varsågoda. En inblick i vår vardag och så får ni får ni se när hon gång på gång försöker göra narr av mig. Lämna en kommentar om du vill se mer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Verkar som om Rebecka är avundsjuk? 😉

  Ellinor verkar fin, full med energi och ödmjuk. Och så verkar hon inte bry sig om vad andra tycker och tänker vilket tyder på att hon är stark. Speciellt eftersom hon vågar visa sina svagheter och brister.

  Tycker ni passar superbra ihop då båda verkar vilja utvecklas lika mycket. Sedan är ju det mest naturliga att man är på olika platser i livet, tråkigt vore det ju annars.

  Heja er och strunta i trångsynta kommentarer! 🙂

  Hanna

  Hanna 2015-12-20 18:48:35
  Svara
 • Snygg intelligent kille men så tråkig och osäker hej förstår inte var du gör ihop med henne? Är hon så där eller gör hon sig ” dum och adhdig på riktigt”. Hon drar ner din intelligens. Så synd. Förstår ej vad du ser i henne 😉 så
  Osäker tjej som gör narr av dig bara för ” att hon SJ ska framhäva sig SJ som bättre”

  Rebecka 2015-12-18 00:39:28
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Intressant observation. Jag håller inte riktigt med dig för jag ser mycket driv hos henne och hon e en väldigt klok person med riktigt bra värderingar. Sen e hon till skillnad från mig sprallig på sitt sätt och det ser jag mer som en styrka än svaghet. Jag tycker om henne väldigt mycket och det är i grund o botten allt som betyder nått. =)

   kevin 2015-12-18 17:42:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!