KEVIN TRIGUERO

Känner mig stor idag

IMG_5195 IMG_5314 IMG_5263

 

Ser ni hur vackert det är här i Barcelona även under vintertid. Idag har det varit närmare 17 grader under dagen och som vanligt strålande solsken. Morgonen och kvällen är fortfarande lite kyliga men känner jag är acceptabelt.

Idag är första gången i mitt liv som jag äger ett fordom. Jag har haft bil tidigare men det har liksom inte varit min egen utan den har stått på mina föräldrar. Idag köpte jag min första motorcykel och den hämtar jag på tisdag nästa vecka, snacka om att tomten slår på stort i år. En superglad men fattigare tomte.

Snart ska jag träffa upp Alex och Jossan för att äta middag på en riktigt grym hamburgerrestaurang som heter La Central. Man får bygga ihop sin egen burgare från scratch och då menar jag verkligen att det finns ett stort urval av allt från kött, ost, såser, etc. Jag ska knäppa några kort så att ni själva får se vad jag pratar om.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • En annan riktigt grym kedja i Barcelona är Bacoa. Gourmétburgare som du själv väljer efter smak. Testa deras ekologiska kött. Grym service och smak i världsklass!

  Elias 2015-12-19 18:26:28
  Svara
  • Svar på Eliass kommentar.

   Tjena Elias ! Tack för tipset. Det är många som talar gott om Bacoa men jag blev faktiskt inte särskilt imponerad senast jag var där. Det är samma koncept på La Central. Jag kanske bara hade lite oflyt den gången så får väl stället en ny chans framöver.

   kevin 2015-12-19 20:10:16
   Svara
 • Grattis! Kör försiktig!

  Pawel Macieszonek 2015-12-18 22:40:29 http://www.pawelmacieszonek.com
  Svara
  • Svar på Pawel Macieszoneks kommentar.

   Tack Pawel! Hahah det känns som jag bara säger ”ja då” till alla men jag menar verkligen det. Jag har väldigt stor respekt för hur illa det kan gå.

   kevin 2015-12-19 20:11:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!