KEVIN TRIGUERO

Äntligen fick jag tänka om

IMG_7677

Igår var jag iväg hela dagen på fotojobb i Pamplona som ligger lite drygt 4 timmar  med tåg nordväst om Barcelona. Det kanske inte säger er så mycket men ni har förmodligen sett på TV det fruktade tjurrusningen som utspelar sig på gatorna, detta är då i Pamplona som ”högtiden” hålls varje år. Jag hann inte se mycket mer än hotellet och fotostudion men det verkar vara en liten, mysig och trevlig stad. Jag plåtade F/W2016 katalog för SOY Underwear. Till en början kändes allting väldigt stelt men allt eftersom timmarna gick blev det allt mer öppen atmosfär och det blev allt roliga att plåta. Vi fotade kanske totalt 60-70 plagg varav 20-30 var kallingar. Det som utmärkte sig lite extra var att dem ville framhäva min fysik och inte dölja den som dem allra flesta önskar. För mig kom det till en början som en chock och jag måste erkänna att jag blev ställt för helt plötsligt ville dem att jag skulle posera på ett sätt som jag inte är van vid. Vanligtvis poserar jag så att min fysik inte framhävs så mycket, väldigt avslappnad och cool men nu fick jag göra raka motsatsen vilket var skitkul.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!