Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Träning stärker oss i vår relation

IMG_5388

 

Väldigt snart är det jul men innan dess ska jag och Ellinor iväg på yoga. Det har blivit vår morgonrutin nu, tre gånger i veckan går vi tillsammans på ashtanga yoga. Jag kan berätta att det har gjort otroligt mycket för att stärka vårt förhållande, dels för att vi funnit ett gemensamt intresse och för att det ger oss mer kvalitetstid med varandra. För mig är det otroligt viktigt att hon mår bra, håller sig stark och frisk för hennes skull och för vår skull. Jag har aldrig hållit tillbaks på mina åsikter till henne om vad jag anser vara en stark och frisk kropp och jag tycker att hon sedan våra vägar möttes första gången för två år sedan gjort stora framsteg mot ett hälsosammare liv. Jag ser varenda liten förändring hos henne och hur hon växer som människa och det gör mig trygg i själen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson