KEVIN TRIGUERO

God Jul

20150923_143736IMG_5652IMG_5655IMG_5654

 

Vill önska er alla en riktigt god jul! Jag vill tacka er alla så mycket för den tid som ni delar med mig på bloggen. Att ni läser och engagerar er betyder jättemycket och jag önskar att vi kan fortsätta denna resa tillsammans. Tack för att ni finns där som stöd när är tufft och kämpigt. Alla era kommentarer är viktiga och jag läser varje litet ord ni skriver.

Min och Ellinors julaftonsmorgon började med ett yogapass och därefter gick vi hem för att laga och äta vår alldeles egna julbord. Det känns lite tomt och annorlunda med familjen så långt bort men tur nog finns många online verktyg för att lösa det problemet. Efter att matkoman lagt sig lite ska vi ut på en promenad med Frankie. Här är det ca 15 grader och sol så det är inte samma julkänsla som man är van vid men som jag förstår det är lika fint väder i Stockholm, något kallare förstås.

Jag gjorde ett jobb för ett par månader sedan där jag var utklädd till jultomte och bar ett par snabba träningskor. Det var en riktigt knäpp och annorlunda plåtning och därav min tomteutstyrsel för i år.

Kram och God Jul

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!