KEVIN TRIGUERO

Hur hittar jag snabbt tillbaks till rutin igen?

IMG_4797

Jag hoppas ni alla haft en riktigt trevlig jul med era nära och kära och att ni njutit utav allt som funnit på julbordet och mer därtill. Jag har själv haft en annorlunda och väldigt bra jul med min lilla familj här i Barcelona. Vi har lagat och ätit massa gott och vi har njutit utav två heldagar med varandra.

Just nu förbereder jag mig för att dra iväg till gymet och på vägen tillbaks handla det jag behöver för resten utav helgen och veckan som kommer. För mig är det viktigt att få ett ordentligt avslut på det roliga och sätta igång på riktigt med det jag tycker är viktigt. Jag tror många använder veckoslut/början som riktmärke för förändringar men jag har alltid varit övertygad om att det är en dålig strategi. Egentligen spelar det ingen roll om det är måndag, onsdag eller lördag utan det viktiga är hur man känner och därav är mitt tips till er att lyssna till er själva och gå efter er egen känsla.

Jag känner mig klar med julen och allt som hör därtill och vill inget annat än att återgå till mina sunda rutiner, därför spelar det ingen roll vilken dag eller datum det är utan jag gör det med en gång. Om du till skillnad från mig inte känner dig tillfredsställd med allt julen har att erbjuda så njut utav det du fortfarande längtar efter och gör det med nöje men  lyssna sedan på din kropp när den säger ifrån och ha modet att hitta tillbaks till sunda rutiner igen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!