KEVIN TRIGUERO

Restauranger i Barcelona

IMG_5939IMG_5828IMG_5856IMG_5875IMG_5789IMG_5786IMG_5906

 

Annandag jul bjuder på sol och värme i en väldigt förvånansvärt lugn stad. Jag har aldrig sett staden såhär tom och lugn som den är idag. Gatorna är tomma och det som hörs är fåglarnas kvitter. Efter mitt gympass imorse gick jag och Ellinor gick till en restaurang/fik som heter Cup & Cake som är väldigt mysig och som serverar väldigt fin (för ögat) mat, dock smakar det inte som det ser ut. Allt ser jättegott ut och man får höga förväntningar för att sedan bli besviken. Vi har varit där två gånger och det har hänt båda gångerna att vi blir missnöjda med smaken på rätterna, de komplicerar saker och smakerna skär sig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur resonerar du kring kolhydrater? Äter du det i form av exempelvis; havregryn, quinoa, bovete, rotfrukter, sötpotatis, banan e t c. Varför/varför inte? Förstår givetvis att det beror på ens mål. Mitt mål är att definiera mina muskler. Har länge kört en lågkolhydratkost men upplever att jag inte får samma energi till träning och framförallt försvinner träningsglädjen och blir mer som ett måste… Förra våren & sommaren åt jag en väldigt strikt diet där jag åt mycket ”rena” kolhydrater i form av grövre grönsaker, havregryn, frukt och ett lågt fettintag, samt givetvis högt protein. När jag skulle deffa det sista tog jag bort tyngre kolhydrater och åt bara grönsaker till. Vad rekommenderar du? Hur dka jag tänka? Jag tränar främst tung styrketräning, yoga och HIT så vill ha energi åt det även om jag ligger på kaloriunderskott…

    Lovisa 2015-12-27 12:48:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!