KEVIN TRIGUERO

Hälsa ska vara enkelt ! Mitt bästa frukostknep

P7820511

 

Jag vet många som tycker det är jobbigt med frukost och utav olika anledningar. Vissa känner ingen matlust tidigt på morgonen, andra prioriterar att sova och vissa vet kanske inte riktigt vad som är bra eller dåligt på morgonen. Frukost är iaf en jättebra möjlighet att ge sig själv en bra start på dagen och få igång kroppens olika system. Genom en bra frukost kan vi ge kroppen rätt förutsättningar för att ta oss genom dagen med en positiv inställning.

Även fast jag under perioder ätit riktiga måltider till frukost och har inget negativt att säga om det så trivs jag väldigt bra med att gå på ”lättare” mage fram till lunchtid. Man skulle kunna gå på tom mage men med tanke på hur många timmar det gått sedan senaste måltiden så är det inget jag föredrar. För mig är det viktigt med något näringsrikt, hälsosamt och lätt. Jag har berättat tidigare om min hälsoshot och om du vill se den kan du klicka HÄR, och direkt efter så har jag två bra, effektiva drinkar att välja bland. Jag måste erkänna att denna är min favorit för den smakar gudomligt gott och den innehåller det min kropp behöver för att få en grym start på morgonen.

Min Proteinrika Smoothie
– 1 skopa (30g) Choklad Vassleprotein (Micro Whey Active – SELF)
– 1 msk Hampa protein
– 3/4 msk Macca
– 1 msk krossade Linfrön
– 1/2 msk krossade kakaobönor
– 3/4 tsk Bipollen
– Ca 3dl Vatten

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!