Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Vilka kosttillskott är bra?

_MG_3746

Willian ställde en väldigt bra fråga här om veckan. Kom gärna med fler frågor!

Hej Kevin! Jag är nyfiken på din syn gällande kosttillskott . Alltifrån gainers, bcaa till proteinpulver och så vidare. Jag tycker att det kan vara svårt att hitta bra kosttillskott utan massor med onödiga tillsatser i som kroppen egentligen inte behöver. Hur tänker du kring detta? Vill för övrigt tacka för en inspirerande blogg med många bra tips!

Kosttillskott är en djungel och det marknadsförs på otroligt många olika sätt. Det går från allt mellan måltidsersättning till väsentliga vitaminer och mineraler som kroppen mår bra utav. Det är ett brett sortiment som går under begreppet kosttillsskott och blir därav väldigt svårt att avgöra vad som är bra för en själv och inte. Det går inte att frångå att det finns jättemånga olika varumärken och det är helt ärligt oftast svårt att urskilja vad som är bättre mellan en produkt och en annan.

För att hitta vad som passar en bäst måste man först och främst veta vad man behöver. Om man ska träna regelbundet då kan det vara bra med ett protein och bcaa. Det kan också vara bra med en bra källa till kolhydrater som man kan ta direkt efter träning. Om man känner sig seg-startad inför träningspassen då kan en pwo vara bra att införskaffa. Väsentliga vitaminer såsom Magnesium och Zink eller som samlad produkt ZMA. Det här anser jag är en bra bas att utgå från och utöver det handlar det om hur pass intresserad man är i hälsa och träning överlag.

Det finns massor med produkter på marknaden och vissa smakar bättre än andra och det brukar också innebära graden på tillsatser. Ju mindre tillsatser desto sämre smak brukar det vara. Frågan här blir då vad man prioriterar högst.

Personligen använder jag kosttillsskott från min sponsor Self Omninutrition (klicka här för hemsida) och är jättenöjd med detta. Redan från ett tidigt skede var det viktigt för mig att hitta en samarbetspartner som levererade kvalitativa produkter som också smakade gott. Jag tycker SELF håller bra standard rakt igenom och jag vet att dem inte släpper produkter utan att själva vara helt övertygade om att deras värdegrunder efterföljs. Det som jag också tycker är unikt med SELF är att de erbjuder ett brett sortiment och vågar lansera produkter med unik karaktär.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind