KEVIN TRIGUERO

Drunknar i tankar

Vaknade imorse med mycket tankar över det som nyligen hänt. Det känns svårt att ta in att det är på riktigt och jag känner mig helt ärligt splittrad. Rätt eller fel? Bra eller Dåligt? Ett förhållande mellan två människor är komplext och det är mycket som ska till för att det ska funka och hålla över lång tid. Jag vet att inget sker över en dag och man är två om att kämpa för att det ska funka men det kräver också att man vill lika mycket eller åtminstone stöttar och uppmuntrar varandra att dra oss framåt.

Det finns en röst inom mig som vill väldigt mycket, som önskar se livet på ett visst sätt och finna ro. Den rösten driver mig framåt, den rösten håller mig levandes. Jag kan inte sluta förens jag hittat vad jag söker.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Även om du känner dig osäker så har du redan gjort slut. Du kan inte förvänta dig att Ellinor ska komma krypandes tillbaka till dig när du känner för det. Du har betett dig illa mot henne och jag hoppas att hon är stark nog att inte gå tillbaka till dig. Det känns som att du bara leker med henne när du skriver såna här inlägg och jag har varit med om alltför många killar med för högt självförtroende som tror att det är rätt att bete sig hur som helst. När man bor tillsammans, jobbar tillsammans, och pratar om att gifta sig, så ger man inte upp ett förhållande – och känslor förändras inte över en natt. Tack för mig.

  Camilla 2016-01-26 09:51:19
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Känns som din kommentar grundar sig mer i dina brister än mina. Tråkigt att andra behandlat dig på ett sådant sätt tidigare. Eftersom du inte har så stor insikt i min och ellinors relation så kan du enbart spekulera och dra egna slutsatser utifrån egna erfarenheter och då tycker jag att man ska tänka igenom innan man uttalar sig om andra. Det jag skrev var enbart ett uttryck för det jag kände och mina egna tankar. Jag skriver inte med avsikt att påverka Ellinor genom min blogg. Om jag önskar så finns hon ett samtal bort och därav behöver jag inte kommunicera offentligt via bloggen. Tack för mig också.

   kevin 2016-01-26 14:27:57
   Svara
 • Måste verkligen få hålla m vad de andra skrivit. Inget förhållande är perfekt. Jag är 30, gift, har 4 barn m samma man. vi har haft många små kriser men båda har tänkt att det är vi som är menade för varandra. någongång har d varit jobbigt i någon vecka. Sen reder vi ut allt o d kanske inte är gjort på en timme. Men vi vill alltid hitta tillbaka till varandra. d har vi alltid gjort. viljan måste finnas. börjar man tänka att d inte är rätt för mig så är d nästan kört. man måste tro på sitt val. d är så allt för många som trasslar till d i sina liv. Kanske d kan verka tråkigt m samma man livet ut. Men d finns ju inget vackrare. men i vår värld ska man uppleva så mycket som möjligt o d är lätt att när spänningen tar slut så tar förhållandet också Slut. tror man måste tänka lite, vad vill jag m mitt liv. Kanske ellinor inte riktig hittat sig själv o d gör att d blir lite svårt i förhållandet, men hon behöver just dig. Min man är 12 år äldre än mig. Han är min trygghet. blir bara så ledsen när förhållanden tar slut. hoppas ni hittar varandra igen. En ny kvinna kommer vara fantastiskt kanske i två år sen är spänningen slut då också. evig kärlek handlar inte om sex utan om att älska så mycket att man också kan förlåta för evigt. kram till er båda. ville bara ge en liten kommentar men den blev lång.

  Anette 2016-01-24 21:47:38
  Svara
 • Som sagt förut, ett beslut kommer inte från en dags händelser, och känslor kommer alltid spela oss spratt. Men jag har alltid trott på att följa sin insikt, tar man steget och gör slut då något är borta ja då gör man det för att det är dags att gå vidare. Man ska inte älta allt här i livet. Framåt.

  Anna 2016-01-24 21:34:19
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Håller fullständigt med Anna i hennes ”tänk”…..

   Samtidigt anser jag att vi alla utvecklas och förändras, ibland åt samma håll, ibland åt olika håll.
   Utvecklas man åt olika håll, är det inte säkert att man passar ihop längre.

   I en del fall kan par som är olika komplettera varandra. Kanske mer så om båda parterna fortsätter att utvecklas
   och ”gör något” med sina liv, så att de har något att tillföra varandra av inspiration, kommunikation, energi, erfarenheter, kunskaper.

   Har man utvecklats åt olika håll, eller om ena partnern utvecklas och den andra inte alls, kan det hända att man inte längre har något att tillföra varandra. Då kan det bli ett vakum i förhållandet och man passar inte längre ihop.

   Vidare, detta förhållande startade i en annorlunda miljö och omständigheter. En grupp ungdomar var utlämnade åt varandra och ett TV team i ett hus i Sydafrika, i samband med inspelningen av TopModel.
   En sorts fejkad tillvaro, inte en tillvaro man har hemma i det dagliga livet.
   Under sådana omständigheter kan det vara svårt att lära känna varandra ”på riktigt” och i lugn och ro. Allt sker inför andras ögon.

   Om man hade mötts på ett mer ”normalt sätt”, i vardagslivet och i en vardagsmiljö. Kunnat samtala i lugn och ro för att se vem man är, var man står i sin karriär, vad man har för livsfilosofi, mål och önskan med sina liv, då kanske man inte alls blivit ihop.

   Mia 2016-01-25 13:42:37
   Svara
 • Jag tror också att ni är gjorda för varandra! Kämpa! Och avdramatisera, ha kul, låt varandra leva de liv ni vill, låt varandra vara precis de ni är, se det vackra ni har bakom er, se att det är värt att kämpa för. Inget förhållande är perfekt, ingen människa är perfekt, vi har alla våra skavanker och det är det som gör oss perfekta – på det äkta sättet att vara perfekt på.

  Ellinor ”står ju ut” med att du är lite av en perfektionsist och träningsnarkoman 😉 – varför kan du då inte ”stå ut med” att hon har vissa saker som du inte gillar? Vill du leva med en docka? Ngn som är likadan som du? Fy vad trist och endimensionellt det skulle bli. Kontraster gör en relation värdefull! Ring henne nu. 🙂 <3

  jenni 2016-01-24 19:02:32
  Svara
 • Hej Kevin!
  Jag brukar inte kommentera din blogg men jag kan inte hålla mig nu.
  Jag förstår att du har en bild i huvudet om hur du vill att ett förhållande ska vara. Det är väldigt sällan det blir som man har tänkt sig. Om jag hade varit du så hade jag valt att kämpa för mina känslor om dem fortfarande är starka. Som du säger så tar allt lite tid, inget förhållande är perfekt. Du kommer inte hitta en helt perfekt tjej, sånna finns inte. Om du nu tvekar på ditt val så tycker jag att du borde tänka noga, för att du tvekar inte utan anledning. Ellinor kanske har fått ett uppvaknande nu och är redo att göra saker på ett annat sätt.

  Jag hoppas att du mår bra trotts omständigheterna.

  Anna 2016-01-24 13:25:55 http://.
  Svara
 • Tycker inte det känns som att det är avslutat mellan er, att ni är färdiga med varandra. Inte på långa vägar. Jag känner i hjärtat att ni är ämnade för varandra. Det är så sorgligt att se er åtskilda. Hoppas du kommer till de insikter du behöver och att det inte är för sent. När man är ung kan man ofta tro att det alltid finns något bättre som väntar runt hörnet. Och det finns det kanske, för ett tag. Man kan aldrig få det perfekta förhållandet, med någon, men så länge kärleken finns där kan man lära sig att ta hänsyn och ändå stötta varandra. Annars går det inte i längden. Kram, och lycka till!

  Carina 2016-01-24 13:13:22 http://bumsanrina.blogg.se
  Svara
 • Gissar att du den dagen du inser att lyckan inte bor i ngn anna kommer att ångra dig. Och då kan det i värsta fall vara för sent, kanske redan är det. Hon är oändligt vacker och jag gissar att många karlar jublar nu när det är slut.

  Jag har själv gjort som du och även om jag är lyckligt gift och har en dotter idag så tänker jag på Honom ibland – vi som hade ett underbart, stormigt och passionerat förhållande, två konstnärssjälar, meb vi orkade inte riktigt till slut, det blev för mycket av allt.

  Men med facit i hand tror jag att vi kunde mognat in i något magiskt vackert. Kommer att tänka på honom livet ut även im jag älskar min nuv man också.

  Hoppas att du tar tid att reflektera och lyssna på hjärtat.

  Önskar er båda kärlek och lycka

  Git 2016-01-24 12:09:12
  Svara
 • Hola Kevin,

  Det tar alltid ett tag innan man landar i en ny situation, men det kommer, poco a poco, ya lo verras.

  Tu pareces ser una persona de mucha energia y capacidad, con voluntad de
  ir adelante, fortsätta utvecklas, subir arriva.
  De descubrir el mundo y las posibilidades que puedas tener.

  Tienes una capacidad enorme, tanto como caracter, personalidad y un look superinteresante.
  Ademas de tener gran interes y conocimiento de ejercicico de varias formas y por temas de la salud.

  Ya has participado en varias programas de Television y has hecho varios trabajos como modelo
  y en el mundo de ejercicio.

  Aun te queda muchisimo por hacer y por descubrir.

  THE SKY IS THE LIMIT

  Mia 2016-01-24 11:35:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!