KEVIN TRIGUERO

Rätt inställning tar dig igenom allt

IMG_3106

Jag är inne in en period där jag känner att livet testar mig på flera olika håll. Det känns som ett flerfrontskrig som jag just nu är med om och här står jag stark och söker efter diverse svar. Livet är inte alltid en rak linje uppåt utan en ständig avvikande kurva som ibland slingrar sig genom de djupaste dalarna. I dessa stunder är det viktigt att tro på sig själv och tro på att man kommer ut starkare. Det finns alltid ljus i tunneln och det gäller bara att hitta den.

”När livet kastar citroner så gör ska man göra lemonad” –  ett talesätt som jag tycker är ganska bra och talande för hur man bör hantera situationen. Det kan verka ganska främmande att göra en helomvändning med engång men jag är övertyga om att ens inställning är den som styr utkomsten och hur snabbt det vänder. Det är min övertygelse att när saker känns tung då gör man det där lilla extra vid varje tillfälle. Jag ventilerar för egen del just nu men vi alla har stunder av prövning och kom ihåg då mina ord.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej kevin!
  är inte frankie din och ellinors gemensamma hund eller är han bara ellinors? eftersom hon skriver att hon ska ta hem den?

  elsa 2016-01-29 20:40:18
  Svara
  • Svar på elsas kommentar.

   Hej Elsa! Jo det är vår gemensamma hund och hon ska ha honom i Sverige på obestämd tid. Jag antar att det är hennes sätt att uttrycka sig. kram

   kevin 2016-01-30 10:12:44
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!