KEVIN TRIGUERO

Behöver du hjälp med kost och träning?

Kevin-66

Tänkte ge 5 personer chansen att få personlig hjälp med kost och träning online. Om du är seriös med din målsättning och behöver hjälp för att nå hela vägen fram så finns jag här för att hjälpa dig. Skriv ett mail till [email protected] och berätta vad du har för mål och vilka utmaningar du stöter på som hindrar dig från att nå hela vägen fram. Sitt inte och tveka om du verkligen vill framåt utan skriv till mig med en gång för det är endast fem stycken som får denna möjlighet just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Hur blev det med det här? Har du valt ut några? Har inte hört något mer om det 🙂

    M 2016-04-17 14:06:48
    Svara
  • Hur blev det med det här? Har inte hör något mer om det..? 🙂

    Minna 2016-04-16 13:43:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!