Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Revolutionerande träningsapp på gång

P7820595P7820672

 

Ett nytt projekt är på gång. Jag har nämnt vid något tillfälle tidigare och ni som följer bloggen vet att jag var iväg på Ibiza för några månader sedan i samband med smyglansering utav en träningsapp. Av olika anledningar har det blivit lite fördröjning och planering har fått skjutas fram men nu börjar det mesta gå i mål och som det ser ut kommer det gå live inom kort. Det som kommer hända att alla som önskar kommer kunna ta del utav mina personliga träningspass dagligen. Ni kan alltså se vad jag tränar och exakt veta alla detaljer kring passet. Så fort jag avslutat mitt träningspass så kommer det plinga till i er telefon med all information ni kan tänkas behöva och mer därtill. Jag tycker det ska bli jättekul att få dela med mig till alla som önskar utav det jag gör dagligen för jag vet att det ger resultat och om man är dedikerad och efterliknar det jag gör i egna mått så kommer resultaten komma till er också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson