KEVIN TRIGUERO

Planeten Mars på Jorden

Tidigare i höstas fick ni följa med på min resa till Fuerteventura (HÄR) där jag fotades för Casall SS16 kollektionen.  Det var en väldigt unik upplevelse att få jobba i en sådan häftig omgivning och jag har verkligen sett fram emot att få se resultatet. Sakta men säker får jag se lite mer utav materialet och nu finns en kort video offentlig som tar oss med till denna unika landskap. Ta och titta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jo, jag fattar vad du menar och håller med.
  Kan vara lite svårt för min del att använda molnet då jag har för många terrabajter av bilder(skulle bli skitdyrt) så istället kör jag nu 2 x backup + bilder på datorn.
  Att få tillbaka bilder från disken som kraschade är en affär på 10 lax :p , någon gång kanske 😉

  Ha det gott!

  pawel macieszonek 2016-02-04 20:31:24 http://www.pawelmacieszonek.com
  Svara
 • Hej Kevin!
  Verkligen fint miljö! Liknar lite en plats som jag besökte med min kamera för några år sedan som ligger på Tenerife i närheten av Pico del Teide. Där fick jag också en känsla att jag var på Mars. Tvärr finns inga bilder kvar då hårddisk kraschde :/ Tror att dem gjorde även Star Wars där!

  Btw fint film.

  pawel macieszonek 2016-02-04 17:45:04 http://www.pawelmacieszonek.com
  Svara
  • Svar på pawel macieszoneks kommentar.

   Tjena Pawel! Det är stor sannolikhet samma tup av omgivning. Hela den ökedjan är grundad på vulkan. Om jag bortser från det kalla vinterlandskapet som är väldigt skrämmande så är denna plats lika skrämmande fast åt andra hållet, känns liksom inte som ”marken” välkomnar människan att bo där. Du förstår mig säkert. Träligt med hårddisken.. man får börjar spara allting på molnet nu för tiden.

   kevin 2016-02-04 19:37:12
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!