Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Tips för dig som besöker Barcelona

P7820716P7820732P7820742P7820755

Årets första HIIT-pass är nu avklarat. Min vän Martin har besökt från släkt och vad bättre än att inleda lördagen med ett grymt träningspass på stranden. Det var riktigt jobbigt måste jag säga. Flåsträning är verkligen färskvara och det spelar ingen roll hur vältränad man är för det går alltid att göra det svinjobbigt. Efter en bra uppvärmning, sprang vi löpintervaller på 85% utav maxpuls och därefter jobbade vi med battlerepet och kast med kettlebell. Det var länge sedan jag kände sådan syra som trängde sig djupt in i muskelfibrerna och värkte såpass att man knappt kunde röra sig. En sinnessjuk känsla men jag älskar det. Det finns få träningsformer som är lika utmanande som denna och som också ger tillbaks så himla mycket. Om ni framöver är på besök i Barcelona så tveka inte att kontakta mig för att komma ned till stranden och köra minst ett beach-hiit pass.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Träning på stranden, ser grymt ut.
  Vilken fin strand det finns i BCN. Väldigt bred dessutom.

  Härligt att se olika aktiviteter på stranden, speciellt med tanke på att det bara är början av Februari.

  Bada är ju lite tidigt ännu, med tanke på lägre temperaturer i luften, så blir ju även havet kallare på vintern.
  Gissar att det dröjer till maj/juni innan det blir någorlunda varmt i havet?
  Jag vill ha 22 grader eller så minst, innan jag hoppar i och badar.
  Skönast är ju när det är ca 25-28 grader i havet.

  Minns när jag jobbade på båt i Sydamerika och Karibien.
  Morgontemperaturen brukade vara ca 27+ grader.
  Såå härligt med varma dagar och ljummet på kvällar och nätter.
  Slippa frysa, yeeeahhh,

  Önskar jag kunde slänga alla varma kläder, stövlar och sådant jag har i garderoben här i Sverige.
  Och bara ha sommarkläder, så som jag var van att ha när jag bodde ”out there”…..
  Att bo i Sverige är inget för mig.
  Too cold, me no like…….

  Fråga:
  Finns det fasta ”utegym” i Barcelona, dvs fasta redskap där man kan göra olika rörelser på egen hand?
  Såg det i en park på Teneriffa.

  Mia 2016-02-06 22:39:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!