Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Drömkroppen över en natt!

Skärmavbild 2016-02-07 kl. 14.25.35

 

Jag tycker det är jäkligt fascinerande hur det dag efter dag, år in och år ut, skriv sådana rubriker i stora dagstidningar. Klickar folk på det här? Köper man PLUS eller annan extra material för att reda på svaret? Det är ju helt sjukt. Om man verkligen undrar så behöver inte man inte klicka då svaret står klart och tydligt i rubriken. Sluta är muffins och annat skräp så blir man av med muffins/skräpmagen.

HÄR ÄR 40 MAGÖVNINGAR SOM HJÄLPER DIG BLI VÄCK MED MUFFINSMAGEN! – SKITSNACK för det finns inga övningar i världen, och särskilt inte magövningar, som hjälper någon att tappa dem kilona om inte man börjar med att ändra kosten.

Ledsen att jag går loss på detta men jag blir helt ärligt förbannad över att det skrivs på det här sättet och också för att folk väljer att läsa och spendera sin arbetade pengar på sådant skit. Mitt tips till dig som behöver hjälp att förändra din livstil och behöver hjälp med kost och träning för att på riktigt förändra något är att uppsöka hjälp hos en kunnig person. Låt denne ställa relevanta frågor, göra tester, lyssna på dig som person och utifrån det tillsammans komma fram till ett tillvägagångssätt som funkar och är hållbar. Och om det endast är inspiration och motivation du söker efter så finns det massor av bloggar, Youtubeklipp, etc som man kan följa helt gratis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Varför ville du tatuera dig sen göra slut? Allt verkar väldigt konstigt?

  Tilda 2016-02-08 09:45:08
  Svara
  • Svar på Tildas kommentar.

   Vet du, det verkar hur konstigt som helst och då får det vara så. Jag har mina anledningar och jag väljer att dem ska förbli privata.

   kevin 2016-02-08 13:42:14
   Svara
 • Varför lämnade du ellie?
  Ni passade ju sååå bra ihop! Du kommer ju ångra dig! 🙁
  Hon förtjänar Inte det hör?

  Tilda 2016-02-07 22:42:45
  Svara
  • Svar på Tildas kommentar.

   Livet leder oss inte alltid i samma riktning. Jag förstår om du tycker att det är jättetråkigt och är ledsen för hennes skull.

   kevin 2016-02-07 22:53:17
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!