KEVIN TRIGUERO

Kosttillskott för Henne

IMG_4158

Fick en relevant fråga från en läsare och det säkert många tjejer som undrar över detta.

Hej! Blev så glad när du skrev ett inlägg om vad för kosttillskott man borde införskaffa om man inte redan har. Läste självklart inlägget men då slog tanken mig, är det riktigt till killar eller är det något som är bra för tjejer också? Jag är en tjej på 18 år och skulle gärna vilja ha tips på vad som är bra att ta, jag har så dålig koll själv så lite hjälp skulle vara kul att få om man vill gå ner i vikt vad kan man då ta för kosttillskott som hjälp? Tacksam för svar! Ha det bra! Mvh, Linda

Hej Linda! Det är en jättebra frågeställning och precis som du nämner är svaret inte alldeles självklar. Mycket utav det kosttillskott som säljs marknadsförs riktat mot män eller iallafall är det lätt att det uppfattas som så men det betyder inte att det enbart är bra för oss män. Det mesta utav kosttillskottet som finns på marknaden är näringsämnen som man framställt på olika sätt och som vi alla människor behöver, varesig vi är män eller kvinnor. Det som är viktigt är inte bilden på burken utan innehållet och med det sagt kan du och alla andra tjejer/kvinnor som läser bloggen också ta till er utav alla tips som ges här. Det man bör tänka på däremot är mängden och då beräknat i g/kilo. Genomsnittligt väger en kvinna mindre än den genomsnittliga mannen och därmed kan man dra den generella parallellen att kvinnor behöver ett mindre intag än män men det skiljer sig i varje unika fall.

För att underlätta för dig och alla andra kvinnor så tillhandahåller min samarbetspartner, Self Omninutrition, en serie produkter som riktar sig mot tjejer och kvinnor i alla åldrar. ”FOR HER” heter serien och här har man tagit fram produkter utifrån det man sett att kvinnor mest efterfrågar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Var kan man köpa ryggsäckarna och tightsen? Jättesnygga!

    HF 2016-02-15 14:33:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!