Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ät hälsosamt under ditt besök i Barcelona

P7780518

Är också intresserad på bra kost och skulle vilja en liten lista på var man äta hälsosam frukost, lunch och middag.

Följdfråga från en läsare. Jättekul att ni fortsätter komma med frågor och jag försöker som sagt svara på allt ni undrar över. Ibland tar det lite längre tid att svara på vissa saker men håll ut för jag lovar att jag återkommer.

För en tid sedan skrev jag ett inlägg där jag beklagade mig över restaurangutbudet för hälsosam mat i Barcelona och det har väl inte förändrats särskilt mycket. Däremot har jag väl anpassat mig en aning och hittat ställen som erbjuder vissa rätter som jag tycker om och som håller bra mått.

Flax & Kale – erbjuder vällagat, hälsosamt, rolig mat som helt klart är en smakupplevelse. Detta är mitt absoluta favoritrestaurang i Barcelona och jag kan äta här hur många gånger som helst. Menyn är till störta del vegetarisk men erbjuder och fisk på menyn. Det finns otrolig mycket gott och inspirerande rätter och restaurangen har en riktigt skön vibe. Det finns möjlighet att sitta både inne och ute vilket är supernajs. Räkna med priser som i Sverige men man får mycket mer kvalité för samma kostnad. Lunch/middag är samma meny och sedan har dem brunch på helgerna som jag starkt rekommenderar.

MakaMaka – restaurang som ligger vid stranden i Barceloneta och som i första hand är ett hamburgerställe. Dock är det värt att nämna att dem också har mer hälsosamma val på menyn och bland annan finns det en Carribean Sallad som är grym. Den är välfylld av nyttigheter och smakar gudomligt. Kostar inte särskilt mycket så är man storätare som mig kan beställa med extra extra kyckling och ändå komma undan med ca 12 euro.

The Market – här äter man peruansk mat men detta är ingen restaurang som fokuserar på hälsosam mat. Däremot finns det möjlighet att ändra om lite i sin beställning för att få till den perfekta rätten. Ni kommer hitta lite annorlunda rätter på menyn som till synes kanske känns lite konstiga men när ni fått in maten så är det rena smakupplevelsen.

Nueve Reinas – en restaurang för alla köttälskare. Argentinsk köttrestaurang utan dess like. Det bästa köttet jag någonsin ätit har jag ätit här. Tips är att boka bord ett par dagar innan för det är oftast fullt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!