Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hur påverkar alkohol din träning och utveckling?

Det finns så mycket kärlek till Sverige och det är så synd att vädret inte tillåter mig att leva ut här. Ni ska veta att vi i Sverige ligger långt före resten av världen inom träning- och hälsotrenden. Jämfört med Spanien är vi 7-8 år före i tiden vad gäller kompetens och utveckling. Något jag verkligen uppskattar är medvetandet och hur vi hjälps åt för att informera varandra och sprida kunskap. Jag klickade in på systembolaget då jag nyfiken på en ny dricka och får upp förslaget ”så påverkar alkohol din träning”. Där har man samlat korta videoklipp från olika idrottsexperter och forskare som talar om vilken påverkan alkohol har på träningen och utvecklingen. Det fanns massa bra klipp och jag tänkte därför dela en för er som jag tycker sammanfattar det hela väldigt väl.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Citat: Ni ska veta att vi i Sverige ligger långt före resten av världen inom träning- och hälsotrenden. Jämfört med Spanien är vi 7-8 år före i tiden vad gäller kompetens och utveckling.

  Det här tycker jag känns väldigt överdrivet – om man inte ser träning som ett mål i sig utan ett medel för att nå resultat, i tex idrott, måste väl ändå Spanien anses ligga väldigt långt framme, men tanke på deras idrottsliga resultat de senaste 10 åren (fotboll, tennis, triathlon etc). Skillanden är att många i Spanien tränar en idrott med fitness som ett komplement, för att få en funtionell kropp, istället för att bara fokusera på estetik vilket är mer din infallsvinkel.

  Mvh
  Ad

  Ad 2016-02-15 12:13:45
  Svara
  • Svar på Ads kommentar.

   Tjena Adam! Absolut det beror på vilken vinkel man väljer att se det från. Det jag väljer att belysa är den allmänna hälsotrenden bland vanliga människor, dvs kost på restauranger, gymlokaler och viljan att träna.

   kevin 2016-02-16 08:35:41
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!