KEVIN TRIGUERO

Ge bort en present på alla <3 dag som lämnar ett positivt avtryck !

_MG_3770

Det är nya tider så varför inte ändra på gamla vanor?!? Istället för att köpa något sockerartat till den du tycker om på alla hjärtans dag, som du vet bara är negativt, så varför inte ge bort bra kosttillskott i present. Det kommer uppskattat för stunden och för lång tid framåt. Jag har nedan listat tre produkter som ingen, vare sig kille eller tjej, kommer känna sig missnöjd över att få i present.

Micro Whey Active – ett bra protein som passar alla, oavsett om man är motionär eller satsar helhjärtat på träningen. Finns i massa olika smaker så passa på att låta den personen du ger detta till att testa nya smaker.

BCCA:PAC Extrem – en mycket väl komponerad produkt som är packad med de mest väsentliga aminosyrorna för att ge den bästa återhämtningen. Dessutom har man taurin i denna produkt för att få förbättrad muskelfunktion. Jag rekommenderar att ni tar denna produkt i samband med passet eller strax innan. OBS tänk på att vissa är känsliga mot taurin. PearSmach utan tvekan!

Curcumin – En utav de allra starkaste antiinflammatoriska produkterna. I Barcelona finns kurkumin i dess naturliga form men jag har aldrig sett det i Sverige. Här finns det i kapslar och rekommenderar detta tillskott väldigt starkt.

I samarbete med Self Omninutrtion

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack för en inspirerande blogg! Dum fråga kanske, men har dessa tillskott och proteintillskott några biverkningar?

    Ossian 2016-02-12 23:57:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!