Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

2 starka tips på hur du löser träningen under resan!

P7820771

 

Att vara förberedd är nyckeln till framgång inom allt man gör. När man åker iväg på semester eller jobb så uppstår väldigt ofta stora avbrott i träningen och det pga av tid och för att man inte har tillgängligheten att träna där man befinner sig. Många löser utmaningen med löpning eller power walk men det finns även andra väldigt bra lösningar till den här utmaningen. När jag reser iväg till ställen där jag är medveten om att det här problemet kan uppstå tar jag alltid med mig mitt kitt med styrkeband. Med dessa kan man väldigt enkelt träna igenom hela kroppen och man kan göra det utomhus eller inne på rummet. Ben, armar, rygg, bröst, axlar, ja precis allt går att träna med dessa gummiband och som man ser på bilden det olika färger för att indikera styrkan i banden. Jag kan varmt rekommendera att investera i ett litet kit som man alltid kan ta med på resan och aldrig behöver vara ifrån träningen. (Resekittet hittar du hos HEfitness)

Ett annat bra tips är att alltid ta med kosttillskott när man reser. Missade måltider, dålig tillgång till bra käk eller bara dålig tillgång till näring när man behöver det som mest är vanligt förekommande. Att ta med stora proteinförpackningar är inte alltid det allra smidigaste och särskilt inte om man bara ska vara borta en kortare period. Något jag alltid gör är att fylla min shaker med proteinpulver och ha med mig i resväskan. På det sättet har jag alltid med mig en användbar flaska vart jag än är och dessutom näring till efter mina träningspass. Det tar inte mycket plats och det känns bra att alltid vara förberedd vart jag än kommer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che