Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Se när jag genomgår en stor förändring hos hårstylisten, Kochar Faraj

Har haft en helt fantastisk dag såhär långt. Samtidigt som många varma känslor rör sig inombords blir jag rädd för att dessa ska försvinna och att något ska förstöra detta. Men man får inte tänka så utan leva i stunden och njuta av varje stund man får och det tänker jag göra.

Det var iaf dags i veckan att genomgå en stor förändring. Efter närmare 2 år utan att ha klippt fick det bli dags för att snygga till frisyren igen. Det har varit en tuff period att låta håret växa och många gånger har jag ifrågasatt vad jag egentligen tyckte om det. För det mesta kändes det dåligt men det fanns vissa stunder av glans som övervägde alla dem dåliga. Tillslut upplevde jag att jag hade det mer uppsatt är utsläppt och när det väl var utsläpps så fick jag inte det fall jag hade föreställt mig.

En vän och mycket duktig hårstylist, Kockar Faraj, fick uppdraget att ordna fram en snygg frisyr. Hela förändringen dokumenterades och nu ni se hur det gick till.

https://www.youtube.com/watch?v=qegFDr92iE4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tja Kevin. Fett snygg ! Utan tvekan mycket bättre än med långa hår ska jag säga! Då kan det vara dags att vara porträtterat av min Nikon? 😉 Säg till ifall jag kan ta några porträtt på dig i din nya frisyr. Jag gör det gärna!
    Btw: du skulle svara till mig på fejjan om saker som jag frågade förra vecka, inte konstigt dock att glömma när man har så aktivt liv som du ! Men hittar du en stund att svara så blir jag väldigt glad och tacksam. Trevlig helg önskar jag dig!

    pawel macieszonek 2016-02-19 15:15:07 http://www.pawelmacieszonek.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!