Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Idag känner jag mig levande !

Badbrallor-blom+oas1

 

Livet tar oss ibland till oväntade platser och alla erfarenheter man samlar på sig längst vägen gör mig mer fullbordad som människa. Det är inte alltid man tänkt sig som får mig att växa, för ibland måste man gå omvägar för att fram till ens mål och drömmar. Låt utmaningar inte bli ett hinder utan istället en möjlighet att växa för att utvecklas för att nå längre. För var dag som går lär jag känna mig själv allt bättre. Jag vet vart jag vill och jag vet vad jag känner för dem omständigheter som uppstår runt omkring mig. Det är med glädje som jag blir äldre och mer vis, det är med glädje som jag finner större trygghet i mig själv och dem runt omkring mig. Jag är på en plats just nu där jag känner mig levande och det betyder allt för mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che