Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Idag känner jag mig levande !

Badbrallor-blom+oas1

 

Livet tar oss ibland till oväntade platser och alla erfarenheter man samlar på sig längst vägen gör mig mer fullbordad som människa. Det är inte alltid man tänkt sig som får mig att växa, för ibland måste man gå omvägar för att fram till ens mål och drömmar. Låt utmaningar inte bli ett hinder utan istället en möjlighet att växa för att utvecklas för att nå längre. För var dag som går lär jag känna mig själv allt bättre. Jag vet vart jag vill och jag vet vad jag känner för dem omständigheter som uppstår runt omkring mig. Det är med glädje som jag blir äldre och mer vis, det är med glädje som jag finner större trygghet i mig själv och dem runt omkring mig. Jag är på en plats just nu där jag känner mig levande och det betyder allt för mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind