KEVIN TRIGUERO

Träning och hälsa är ett långsiktigt projekt

_AJE3319

Livet är en jäkla bergochdalbana och konstens är att lära sig hantera både ned- och uppgångar. Detsamma gäller med träning och det finns inget enkelt sätt att ta sig fram till sin målsättning. Det handlar om tid, mycket slit och framförallt om en jäkla inställning att vilja nå fram. På senare tid har jag börjar lyssna på berättelser om framgångsrika personer som lyckats genom just dessa egenskaper och det gemensamma som de oftast lyfter fram är resan genom ständig med- och motgångar och att aldrig tappa hoppet och fokuset på vad dem vill nå.

Anledningen till att jag drar upp detta är för att det kommer stunder då träningen hamnar i skymundan för andra saker och det är viktigt att kunna betrakta det på rätt sätt, gå vidare och så snart man kan hitta tillbaks. Det är lätt att slinka iväg och att det tar lång tid innan man hittar tillbaks till träningsrutiner. Det är också lätt att lägga skuld och känna ångest över att man misslyckats med att upprätthålla något som man förväntat sig man skulle klara av utan någon större utmaning. Vi glömmer allt för ofta bort att livet har sin gång och ibland har vi mer eller minde tid och nyckeln till framgång ligger i att kunna anpassa sig efter varje situation.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tjena mannen! Följer dig på snap och såg att du hade på dig en grym outfit idag med väst, vit skjorta.. Kan du visa hela outfiten? Den är on top alltså!

  Anno 2016-03-02 13:06:47
  Svara
  • Svar på Annos kommentar.

   Tja Anno!! Jag får knäppa en bild på outfiten och lägga upp men tanken e enkel. Svarta chinos, vit Skjorta, låga mockaskor och svart väst över. 🙂

   kevin 2016-03-03 00:21:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!