KEVIN TRIGUERO

Lansering av nya kosttillskott den 4/3

unnamed-1 unnamed

 

I samarbete med min sponsor, Self Omninutrition, väljer nu två välkända profiler att skapa och lansera sina egna kosttillskottsprodukter. Bobby har dem flesta säkert redan koll på, utöver att han är en extremt duktig hårstylist så har han också en grymt snygg fysik. Han har tagit fram två olika protein och en BCCA som riktar sig mot en bred målgrupp. Till skillnad från Bobby har Josefine Forsberg tagit fram en serie produkter som riktar sig främst till tjejer. Hon har utifrån egen erfarenhet och genom sin kompetens skapat en komplett serie som består av pre-workout, protein och aminosyror.

Dessa produkter kommer att släppas exklusivt på MM sport den 4/3. Missa inte det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!