Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Tankar från veckan som gått

Uppercut-badbrallor1-3

God dagens! Varit uppe sedan 04 imorse för att kunna följa UFC live, idrottsnörd som man är så är det viktigt. Med idrotten som allt annat så kan man aldrig förutse vad som kan hända utan endast göra antagande utifrån den erfarenhet som man samlat på sig, och även då kan det oförutsedda ske. Det är charmen med idrotten och livet att man aldrig kan ta något för givet och att förutsättningarna är ständigt under förändring. Nyckeln är lära sig upptäcka tidigt förändringar och kunna anpassa sig till dessa under snabbast möjliga tid. En viktig tanke att alltid bära med sig tycker jag.

Vill påminna om att min samarbetspartner har i helgen lanserat nya kosttillskott i samarbete med Bobby och Josefine. Den första består av två olika protein och en bcaa och den andra, SHEROX, riktar sig främst mot tjejer och där har man noggrant valt ut tre produkter som Jossan själv anser är dem viktigaste för hennes träning och utveckling. Dessa finns att handla på MMsports.

Det är söndag och det känns som en given dag för att sammanfatta det som hänt under veckan. Jag har börjat möblera nya lägenhet och jag har nog varit på stora möbelvaruhus ett par gånger den veckan, börjar faktiskt ledsna. Jag har fått min soffa levererad och väntar med att vitvarorna ska finnas på plats under nästa vecka. Dessutom väntar jag på att få besked om utemöblerna innan dessa kan beställas och få hemlevererade.

Träningen har fått lida en hel del pga av allt jag behövt göra. Det har blivit 2 yogapass, 2 styrkepass och idag ska till gymet för att träna ytterligare ett pass. Ni som läst min blogg länge vet att detta är lite träning för min del och jag önskar att jag hade haft mer tid men som jag skrev tidigare i veckan och även i detta inlägg så nyckeln att kunna anpassa sig till alla situationer och göra det bästa utav det.

Till sist vill jag uppmana er igen att ställa frågor som ni undrar över. Om jag kan hjälpa er att utveckla era tankar och idéer kring träning och hälsa så gör det mig glad och jag gladeligen på mig den utmaningen. Fortsätt fråga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hola Kevin,

  Lucky you Kevin som bor utomlands. Bra beslut av dig att flytta ut.
  Lo mejor que has hecho.

  Kul med din nya lägenhet, du har ju flyttat nyligen. Härligt med lite egna möbler, även om det brukar funka fint även att
  bo utomlands i möblerade bostäder. Det enda jag inte gillar med bostäder i många länder utomlands, är att vitvaror
  inte ingår som standard i alla lägenheter. Stökigt att behöva köpa spis, kyl och frys, tvättmaskin. Senast jag köpte det var när jag bodde i Dubai. Hittade superfina decoration and furniture items. Synd att jag inte hade möjlighet att ta med det hem. Hade väl i och för sig gått, men hade så otroligt mycket bara med mina personliga tillhörigheter och annat efter en massa år out there. Sålde rubbet innan jag åkte, mina grannar i fastigheten där jag bodde, köpte det mesta.
  Memories coming back…..

  Gaaah, säger jag, det är bara så trist att (återigen) bo i Sverige.
  Har riktigt svårt för det. Kan och vill inte anpassa mig till livet här (eller, skulle vilja kalla det ”avsaknad av liv”)

  Önskar jag kunde dra imorgon, men det går ju tyvärr inte och ligger lite utanför min kontroll.

  Tack och lov att internet finns där man kan få good vibes, inspo och info from the World out there.
  The World that use to be mine, and that will be mine again.

  Igår snackade jag med en kille, han bara måste resa utomlands en gång i månaden, någonstans.
  Rätt tänk…….

  IT’S A SMALL WORLD AND IT IS OURS TO EXPLORE AND DISCOVER

  Mia 2016-03-07 23:30:21
  Svara
 • Hej Kevin

  Jag gillar dina tankar kring träning. Vad tänker du om träning för kvinnor resp mans-kroppar? Jag tänker att vi är så olika byggda och att tjejer inte är menade att träna lika hårt. Också att många kvinnor i första hand behöver vila och avkoppling snarare än crossfit.

  Känns sant för mig. Tränade extremt hårt och mycket när jag var yngre, nu nöjer jag mig med långa raska promenader och några yoga- eller styrkeövningar varje dag.

  Är jag bara lat 🙂 eller har jag en poäng?

  Tack för bra inspiration!
  Sophia

  Sophia 2016-03-06 19:46:56
  Svara
  • Svar på Sophias kommentar.

   Hej Sophia!!! Tack för en jättebra och finurlig frågeställning. =) Hoppas du gillar mitt svar. kram

   kevin 2016-03-07 22:46:09
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!