Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

När är bästa tidpunkten för träning?

Kevin 29

 

Ska strax iväg till studion och köra igenom mitt yogapass. Det har varit en lång dag som de flesta på senare tid och det är bara att börja vänja sig vid det. Jag vet inte hur ni känner men jag måste alltid hem emellan arbete och träning på kvällen för att dels äta men också slappna av en stund. Jag vet att många gillar att gå direkt från arbetet till gymet för att få träningen överstökat och sedan gå hem men jag kan verkligen inte göra det. Jag känner mig alldeles för mycket uppe i varv och mentalt trött för att direkt kunna fokusera på min träning. Alla är vi olika och har olika ansvar som vi måste handskas med och det absolut viktigaste är inte när vi genomför träningen utan att den blir genomförd.

För övrigt så övar jag dagligen på mitt handstående och jag måste erkänna att det är det svåraste jag någonsin försökt bemästra. Jag har lagt upp det som så att jag i samband med yoga gör jag alltid ett långt försök till handstående efter att jag stått på huvudet. Då har jag redan balansen i sinnet och kan med hjälp utav den få mer hjälp till mitt försök. I övrigt ser jag till att efter varje träningspass stå på händer 3 gånger. Jag varierar mellan olika tillvägagångssätt för ibland står jag mot vägg med ryggen mot, ibland vänd med näsan mot och ibland när jag känner att självförtroende är på topp så testar jag att stå helt fritt utan hjälp. Tre gånger kan verka väldigt lite men över långt tid blir det ganska mycket och framförallt blir det en vana som hjärnan börjar vänja sig vid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!