Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Detta är mitt förstahandsval just nu

image

Snart har jag förbrukat alla dessa burkar protein från Self och måste beställa hem nytt. Det blir ett par gånger om dagen som jag är och gräver bland proteinet. Som ni vet går det dels åt på morgonen i min morgonsmoothie och i samband med träning men även ibland på kvällen om jag känner mig lite hungrig. Micro Whey Active är mitt förhadsval just nu och för daglig bruk chokladsmak. Jag brukar oftast ha någon ytterligare smak nära tillhands för när jag känner för att bryta av.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har du någonsin granskat proteinpulver riktigt?
  Härom dagen läste jag på min self, whey att den ej bör tas av gravida och ej under en längre tid utan rådgivning av läkare först. Detta kan inte vara possetivt?
  Det är ju välkänt att massor av dagens proteinpulver är produkter som inte är possetiva för kroppen och förstör mer än vad det ger.
  Jag är för pulver men rädd att använda fel och få i mig något negativt allvarligare ämne. Har percis börjat med betteryou protein på grund av detta.
  Tankar kring detta?

  Oliver 2016-03-22 22:52:54
  Svara
  • Svar på Olivers kommentar.

   Tjena Oliver !

   Bra fråga och framförallt kul att du är så insatt. Självklart är jag medveten om för och nackdelar med visst innehåll i kosttillskott och allt som innehåller e-ämnen ar en viss påverkan på kroppen. Hur det slutar vet ingen men vi vet efter snart ett par generationer att många sjukdomar som finns i det moderna samhället är resultat av dåliga tillsatser i maten. Med det sagt hade det varit intressant att ta del av artikeln du läste. Att de tar mer än vad det ger kan jag ifrågasätta, det är relativt. Jag tycker man bör ifrågasätta lika mycket vad ”doktorer” och vad olika institutioner rekommenderar som en ”bra och hälsosam kost”. Det är inte alla gånger som dem är så pålästa inom HÄLSA som man kan tro.

   Det finns andra varumärken på marknaden som jobbar med mer ”rena” produkter och visst kan man välja dessa. I slutändan gör man sin egen bedömning.

   Bra tankar och tack för att du delar dessa!

   kevin 2016-03-23 23:06:53
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!