KEVIN TRIGUERO

Familjen alltid först

P7820958P7820962P7820970

 

Påsken innebär för väldigt många ledig tid att få umgås med nära och kära. Mina föräldrar åkte ner över påsken dels för att fira en stor födelsedag imorgon (min mors) men också för hälsa på mig och hjälpa med lite fix i lägenheten. Efter strandträningen lyckades vi samla hela tjocka släkten (ja det är så jag ser dem numera) på brunch på vårt favoritrestaurang Flax & Kale. På brunchen var även en väldigt god barndomsvän till mig närvarande tillsammans med hans flickvän vilket var jäkligt kul. Den kretsen av familj och vänner jag har omkring mig får att må bra och vilja framåt och det är för mig otroligt viktigt.

Beach-HIIT’n blev väldigt lyckad i helgen och vi var totalt närmare 12 pers som deltog. Allt fler börjar hitta till våra träningspass och det är jäkligt kul att se hur hårt dem kämpar under passen. Det är många som stannar upp under passets gång för att kika på vad vi gör och är nyfikna på hur de kan joina. Våren är här och det är säkert många av er som kommer på en weekend till Barcelona. Hör av er till mig och se till att vara med på minst ett utav våra träningspass.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,
  Såå mysigt att samlas, äta och umgås så många personer tillsammans.
  Kul för dig Kevin att ha besök av föräldrar och vänner.
  Extra roligt att ni kan fira din mammas födelsedag tillsammans i Barcelona.

  Stort GRATTIS till din fina mamma!

  MUCHAS FELICIDADES A LA MAMA DE KEVIN
  Espero que tenga un dia de cumpleanos superbonito y con mucha alegria

  Un brindo para Ud. y que tenga una vida larga con buena salud y mucha felicidad siempre

  Abrazos a todos

  Mandy
  (que adora Cuba, la musica cubana y el pueblo Cubano que son la gente mas agradable que he conocido jamas)

  En casa de mis padres tenemos algunas peliculas de Cuba
  Una de ellas es con el grupo musical Buena Vista Social Club, rodeada en su
  turneo en el extranjero.

  Mia 2016-03-27 22:14:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!