Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Så kommer du igång igen med träningen efter påsken

IMG_7344

Sista dagen på påskledigheten och jag, åtminstone, börjar känna mig ganska färdig med all påskmat och allt som hör till. Åt igår en tung middag som jag fortfarande idag på morgonen känner av och det är ingen skön känsla tycker jag. Det positiva är att vi har mycket energi och den kan vi använda för att blicka framåt och starta där vi lämnade det för några dagar sedan.

Några bra tips för att komma igång

Tänk nu ett par veckor framåt, 4-8 veckor, och reflektera över hur din planering ser ut och vilka utmaningar eller tidstjuvar du har framför dig. Försök sätt ihop en träningsplan som funkar med dessa och som tar hänsyn till dina måsten men våga och utmana dig själv. Våga sätta en planering som utmanar dig, kanske genom att gå upp en timme tidigare, vara uppe en timme senare på kvällen eller helt enkelt ta en timme från din standard ”chilla-hemma-kväll” för att få träningen gjord. Det finns inga lätta vägar utan man måste alltid offra något för uppnå något annat.

Berätta bara för dem närmast dig vad du bestämt dig för och be dem respektera och stötta dig igenom den här tiden. Början och slutet är alltid lättast men alla dessa veckor emellan är tuffa som fan och man behöver stöd och uppbackning från sina nära.

Titta dig själv i spegeln och bestäm dig för att du kan. Ta ett kort och ha det nära tillhands och ta upp den varje gång det känns tufft och vill ge upp eller skita i det du bestämt dig för att göra. Kom ihåg att det är den människan du sviker och ingen annan.

Planera kosten för det är a&o. Resultatet du kommer uppnå är till största del baserad på din kost. Tänk på att äta mycket näringsrik mat och fokusera på mycket grönt. Lek med gröna hälsosamma smoothies, var kreativ och lekfull när du lagar mat  och våga testa dig fram. Att äta nyttigt och hälsosamt är inte lika med att äta tråkig och osmaklig mat utan tvärtom det finns massa gott man kan göra och det enda som begränsar är ens egen kreativitet. Sök inspiration på nätet för det finns massor med duktiga personer som gör bra och enkla saker. Var försiktig med att hamna hos vissa som kallar allt för ”hälsosam kost” för det är inte hälsosamt bara för att man tycker att det ska vara det. Sök gärna på olika Paleo recept och hämta inspiration från dessa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Om man vill träna med er på stranden hur bokar man eller ska man bara komma förbi? 🙂 Vilka tider osv är ni där?

    Jonna 2016-03-29 18:32:12
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!