Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Fantastisk middag för att fira min vackra mor

P7820990P7830023P7830017P7830038P7830040P7830013P7830043P7830051P7830049P7830065P7830061P7830075

 

Mina föräldrar har varit på besök över påsken och igår kväll firade vi att min mor fyllde jämt. Hur mycket berättar men såklart inte men i mina ögon inte en dag över 31. =) Jag hade luskat bland alla mina spanska bekanta och fick höra att denna restaurang var något utöver det vanliga. El Xalet som restaurangen heter ligger uppe i Montjuic och har en helt fantastisk utsikt. Det finns möjlighet att sitta inne och ute, beroende på vilken årstid det är, och jag lovar att man tappade andan. Det var som dem mest spektakulära tavlan man sett och jag kunde inte slita blicken från den vackra utsikten över Barcelona.
Maten var väl tillagad och servisen var riktigt bra, mycket trevliga och kunniga servitörer. Vi hade en riktigt fin kväll som jag för alltid kommer bära med mig och le inombords när jag minns tillbaka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • ÄN EN GÅNG, STORT GRATTIS TILL DIN VACKRA MAMMA PÅ HENNES STORA DAG…….
  Vackra föräldrar, vacker familj. Din mamma ser verkligen jätteung ut.
  Så roligt för din mamma att få fira sin födelsedag i Barcelona.
  Härligt minne av den ”stora dagen”.
  Restaurangen ser ut att ha varit ett perfekt val. Fantastisk utsikt, vacker miljö, bra mat och service.

  OTRA VEZ MAS, MUCHAS FELICIDADES A TU MAMA
  Padres muy guapos, bonita familia. Tu mama parece de verdad superjoven y es muy guapa.
  Que bonito celebrar el cumpleanos de tu mama en Barcelona.
  Bonita memoria de este gran dia de cumpleanos.

  El restaurante, que vista mas fabulosa. Ademas parece ser un restaurante muy elegante, buena comida y buen
  servicio. Perfecto para celebrar un dia importante.

  Abrazos a toda la familia

  Mia 2016-03-30 00:28:16
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!