KEVIN TRIGUERO

Därför är rutiner viktiga

12921064_10154658793453356_1793737574_n

Det har varit en konstigt dag idag, jag har känt mig i obalans och jäkligt glömsk. Vet inte riktigt vad det beror på men tror att det har med att de senaste veckorna varit så röriga. Jag har haft svårt att ha rutiner och göra sånt som jag tycker är viktigt. Träningen och kosten har fått lida en hel del och det får mig att må dåligt inombords. Det är sjukt hur mycket det påverkar mig att inte äta så bra som jag brukar och kanske inte få den träningsdos som min kropp behöver. Jag klarar mig ett par dagar ifrån detta men väl inne på tredje, fjärde dagen skriker min kropp efter träning och näringsrik mat. Jag antar att alla dessa år har präglat mig väldigt starkt och det är svårt att bryta sig loss från det nu. Tur skulle jag nog vilja se det som.

12919064_10154658793138356_1409214858_n

Min middag för dagen blev ca 200 gram grönsaker, lika stor mängd lax och en stor näve valnötter. Väldigt enkelt och snabbt att tillaga och det smakade riktigt gott. När andra frågar hur man gör för att lyckas bibehålla och utveckla fysiken så tror jag att de allra flesta förväntar sig någon jätte hemlighet men i själva verket handlar det om att hålla fast vid riktigt, näringsrik mat och undvika all skit. Att också lyssna på kroppen och pröva sig fram är otroligt viktigt för det finns inte ett rätt sätt för alla utan det skiljer sig mellan varje enskild person.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej, Kevin !

  Jag undrar om du kan ge tips på vad man ska tänka på när man överlag har svårt att få kontakt med vissa muskelgrupper genom olika övningar. Tex gluteus maximus.

  När jag utför squats eller knäböj får jag kontakt med alla muskler förutom rumpan. Dvs att jag inte känner att jag isolerar önskad muskel utan känner det i lår/vader osv. När jag jobbar med cable kick backs får jag endast kontakt med ena sidan av rumpan men inte med den andra. Vad gör jag för fel?

  /Rosa

  Rosa 2016-03-31 17:56:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!