Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Två grundläggande magövningar du kan börja göra

Variation är nyckeln till framgång inom träning och det behöver nödvändigtvis inte innebära att man måste komma upp med nya revolutionerande övningar gång på gång. Det funkar lika bra att gå tillbaks till övningar man kört igenom tidigare och återinföra dessa i sitt träningspass. Ibland upplever jag att det är så mycket flashigt som visas och som lyfts upp men i själva verket är det den grundläggande träningen som är huvudfokus. Just nu alternerar jag mellan dessa två magövningar och jag upplever att jag får grym kontakt. Tänk som vanligt på att kontrollera hela rörelsen och hela tiden vara medvetna om vad man gör. En annan väldigt viktig tekniksak som man bör tänka på när man kör crunches är att aldrig släppa spänningen i magen. Kika extra noga på andra övningen hur jag aldrig släpper spänningen och bibehåller samma form på ryggraden under övningens gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!